LUKA MODRIĆ: Hrvatska će opet biti moćna!
FOTO: ARHIV

Nema razloga za paniku, Hrvatska će opet biti moćna, naglasio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić na novinarskoj konferenciji uoči današnjeg ogleda protiv Portugala u Ligi nacija...

-Nema razloga za paniku, kada ćemo svi biti zdravi i zajedno Hrvatska će opet biti moćna, istaknuo je Modrić dodavši:

-Jednostavno, dogode se utakmice u kojima nisi na pravom nivou. Izbornik pokušava pronaći neka nova rješenja, nove igrače da vidi na koga može računati. Normalno je kad se isprobavaju igrači da ima oscilacija.

Naglasio je kako se osjeća sjajno i kako je spreman.

-Spreman sam, vjerujem da ću to i pokazati na terenu. Kada igram više utakmica u nizu se osjećam bolje, dodao je zadarski internacionalac.

Vlasnik Zlatne lopte je otkrio kako još uživa u nogometu, svjestan kako to neće trajati još dugo, prenosi nam HRT.

-Uživam u nogomet, nogomet je moj život. Nisam izgubio motivaciju. Želim uživati u svakoj utakmici i svakom treningu, znam da to neće još dugo trajati. Kada dođeš do jedne razine, ne želiš to ispustiti. Svi uspjesi te dodatno motiviraju, naglasio je nogometaš Reala.

Otkrio je o čemu je razgovarao s Cristianom Ronaldom, bivšim suigračem iz Real Madrida.

-Drago mi je da smo se vidjeli nakon dugo vremene. Vežu nas mnoge lijepe uspomene i bilo bi je drago što smo malo porazgovarali. Pričali smo o svemu, prisjetili smo se stvari iz Reala, da ne ulazim previše u detalje. Bio je to običan razgovor, kazao je Luka pohvalivši našeg idućeg suparnika.

-Portugal ima puno mladih i talentiranih igrača uz nekoliko starijih i iskusnih. Pokazali su da su sigurno jedna od jačih ekipa na svijetu. Još jednom je ponovio kako je igranje za reprezentaciju dovoljan motiv.

-Samo igranje za reprezentaciju je dovoljna motivacija, posebno ako igraš protiv Portugal. Ako to nismo u stanju, onda niti ne trebaš biti ovdje. Jedino uz maksimalno zalaganje moći ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Moramo zaboraviti Švedsku i okrenuti se prema sutra. Moramo biti kompaktni i agresivniji.

Modrić je istaknuo kako igranje na Poljudu bez gledatelja neće biti nikakva prednost za Vatrene, prenosi HRT.

-Teško je da će igranje na Poljudu biti neka velika prednost, bez obzira gdje se igra kad nema gledatelja. nema tu neke prednosti.

Kapetan svjetskih doprvaka osvrnuo se i na jedan veliki problem hrvatskog nogometa. Nedostatak kvalitetnih stadiona.

-Nažalost, mi nemamo stadione kao druge zemlje. Meni je užitak igrati na Maksimiru, Poljudu, Rijeci, Osijeku, ali Hrvatska zaslužuje bolje stadione, posebno kada se zna koliko je nogomet promovirao zemlju. Bilo bi lijepo da se to napravi, barem za iduće generacije- poručio je Modrić iz Splita...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano