ANTI KORONA RELAKS: Ankičina i Mirjanina zlatna boća sestara!
FOTO: Reklaks

Baci, izbij, valjaj...

I tako, po sto i iks puta. A nit' je u pitanju nekakva ljutnja, nit' kakva mrka i nabrušena muška čeljad.

Radost, vesela lica, smijeh i šala - žena. Djevojaka, supruga, majki, baka - naših kraljica. I uz to- relaksica...

-Ovih dana su se nadmetali jugo i bura i kako to obično bude, jači uvijek tlači, a onda su se relaksice željne nadmetanja našle na terenima BK Brodarica, kako bi održale -Turnir u boćanju "Sv. Krševan", tradicionalni, povodom Dana grada Zadra - upoznala nas je u FB objavi Katja Pijaca. Prva dama DŠR Relaks.

-I tako, nismo prekinule dugogodišnju akciju, naravno sasvim drugačiju od dosadašnjih turnira. Nažalost nisu s nama bile drage boćarica iz Privlake, Nina, Bokanjca, Stanova, Crnog, boćale su samo relaksice i to u broju koji Stožer dozvoljava. Osjećao se miris zelenila kojeg nije mogao zamijeniti miris fažola skuhanog prijašnjih godina kada su nam ga kraljevski pripremale Perka, Danica, Senka... Sve su nam bile u mislima. Sunce nas je danas voljelo, baš kao i Željko, i zato mu hvala. Dvanaest ekipa je zaista uživalo jer nam je ujedno ovo bila prilika da se vidimo i družimo nakon dužeg vremena- priča nam.

-Boćanje dvadeset i četiri relaksice na suncu i čistom zraku je u skladu propisanih mjera, a zajednička fotografija je za arhivu, za našu povijest... to je samo brzinsko škljocanje... - dodaje Katja. Pa sportski referira:

-Boćalo je 12 ekipa, a Željko je napravio raspored jer samo on zna boćarske rebuse... i nakon pravog umijeća baratanja s novim, samo našim boćama, došlo je vrijeme da se uruče medalje, jedini muškarac među ženama odradio je to s guštom, a imale smo i boćaricu iznenađenja, našu Senku, inače se na svakom turniru otkrije po jedna "umjetnica". I zato nam treba što više ovakvih akcija. Lijepo je kada bar jedan dan ne čuješ televizijske izvještaje, danas je bio taj dan! - zaključuje Pijaca.

POREDAK:

-1. mjesto- zlatne sestre Ankica Rogić i Mirjana Jakupović.

-2. mjesto - srebrene zlatnog sjaja Senka Sipina-Anđelka Knežević.

-3. mjesto - brončane Kristina Mustać i Nena Golubović.

-4. mjesto - drvena Ljubica Paić i Marija Majica.

GLUMICA PIZZA

Pijaca također navodi i otkriva:

-Čestitam pobjednicama kao i svim relaksicama koje su bile sudionice Turnira. Danas je pizza "glumila" fažol, naravno loša gluma, ali to nam nije smetalo da se još malo družimo. Živim u nadi da će biti još ovakvih susreta, bar dok nam sunce bude saveznik. Da ste mi svi zdravi i veseli bili!- poručila je sudionicama, ali i svima nama ostalima Katja...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano