DRUGA: Šarmerska Serie B je tu, sjednite i - uživajte...

Šarmerska Serie B je tu, sjednite i - uživajte...

Po bod Paklenici i Kontri je izazvao različita raspoloženja u taborima. Kontra je imala dva fore no Paklenica je smogla snage izjednačiti.

Young boysi su u pravoj bitci porazili Gentleman Barber i pokazali su svoju zelju za ovu sezonu. Frizeri imaju dobar roster no nije se ovaj put moglo do pozitive...

Bitka za svaki pedalj terena se vodila između Ruplja i Tornada i dugo je nula svijetlila. Ipak sam finis je prebacio kartu na stranu Ruplja i slavlje Vidaka i ekipe je počelo.

Zaton je furiozno krenuo u dvoboj s favoriziranim Raštanima i plod toga je bilo vodstvo i sve je mirisalo na pobjedu. No uporni Raštančani su na krilima Šime Colića Škuce stigli, a na kraju i prestigli minus te su ubilježili tri boda, informira nas Krešimir Zrilić.

Brodarica je bila očiti favorit s Ugljanom i tako su se postavili. Ipak, uporni boduli se nisu predavali i držali su neizvjesnost do kraja. Brodarica je na koncu održala svoju prednost i startala s pobjedom.

Super Blaž Katuša je doslovce sam porazio Višnjik i razveselio svoju armiju. Višnjik je dva puta vodio no Blaž je mislio drukčije...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano