Udruga Sofija u kampanji u borbi protiv nasilja nad ženama
Foto Nacionalna kampanja

Udruga Sofija ove godine će, uz vašu pomoć, obilježiti Međunarodni dan borbe protiv nasilja.

"Želimo dati doprinos međunarodnoj kampanji "16 dana aktivizma protiv rodno uvjetovanog nasilja“ koja svake godine želi osvijestiti i potaknuti na prevenciju i eliminaciju nasilja prema ženama. Prikupit ćemo i objaviti poruke žena i muškaraca svih dobi koji će odgovoriti na jedno važno i ne tako jednostavno pitanje: "Što ženama treba kako bi se osjećale osnaženo, sretno i sigurno?" - pozivaju vas iz ove Udruge.

U situaciji u kojoj se trenutno nalazimo, konstantno bombardirani negativnim vijestima i nesigurnošću, žele osnažiti, podržati i učiniti nešto pozitivno i poticajno za nas kao društvo u cjelini.

"Želimo da nam kažete što možemo učiniti i time vam pomoći da se osjećate snažno, sretno i sigurno. Za ovaj projekt ne želimo javne osobe, želimo žene i muškarce poput tebe" - poručili su.

Pošaljite odgovor na pitanje "Što ženama treba kako bi se osjećale osnaženo, sretno i sigurno?" (fotografija, video, natpis, ilustracija) do 23.11.2020. u Facebook i Instagram uz #jacanegostomislis, a oni će izabrane materijale objaviti kako bi se podsjetili na čemu kao društvo moramo raditi kako bi se svaka od nas osjećala sigurno, snažno i sretno!

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano