ERLIĆ: Zadovoljni smo jer smatramo da se trud i rad isplatio
Foto: Tomi Burčul

Nakon prvih objavljenih rezultata komentirao ih je i Šime Erlić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a kao i državni tajnik.

"Zahvalio bih se svim biračima koji su opet u velikoj mjeri dali povjerenje HDZ-ovoj listi i kandidatu za gradonačelnika Branku Dukiću. Već pa da i mogu čestitati novom/starom gradonačelniku koji, evo, prema podacima koje imamo, ulazi sa 40 posto u drugi krug. Velika je razlika u odnosu na sve ostale kandidate, to je ono što smo u suštini i očekivali" - kazao je Erlić.

"Zadovoljni smo jer smatramo da se trud i rad isplatio, kako u zadnje četiri godine tako i kroz posljednjih mjesec ili dva kroz kampanju kada smo nastojali afirmativnom kampanjom pokazati što je sve to napravljeno u Zadru i što je taj plan kojeg se planira napraviti na području grada i u budućnosti. Velike su prilike pred gradom i vjerujem kako samo HDZ i Branko Dukić u Zadru, i naravno u županiji Božidar Longin i HDZ-ova lista, to mogu napraviti. Vjerujem da ćemo u drugom krugu potvrditi formalnost što se tiče gradonačelnika" - između ostalog je komentirao Erlić.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano