FOTO: Premijer Plenković u Zadarskoj županiji
Foto Vlada RH

Nakon posjeta Šibeniku, predsjednik Vlade Andrej Plenković boravio je u utorak, 23. veljače u Zadarskoj županiji, gdje je obišao radove na projektu navodnjavanja u Baštici, a potom i gradilište ribarske luke Gaženica.

Predsjednik Vlade je u luci Gaženica sudjelovalo i na svečanosti uručenja odluke o dodjeli sredstava iz mjere "Ribarske luke, iskrcajna mjesta, burze riba i zakloništa" Ribarskoj luci Vela Lamjana u Kalima, odluke iz mjere "Povećanje potencijala akvakulturnih lokaliteta" te odluke o financiranju iz Programa razvoja područja otoka.

Po završetku svečanosti, u izjavi za medije, premijer Plenković naglasio je privrženost i snažnu potporu Vlade hrvatskim priobalnim županijama, razvoju ribarstva i ravnomjernim regionalnom razvoju. "Veselim se nastavku suradnje i brojnim projektima koji su bitni za daljnji, inače brz i kvalitetan, razvoj Zadarske županije", kazao je.

Tijekom posjeta Zadarskoj županiji, predsjednik Vlade sastao se sa županom Zadarske županije Božidarom Longinom i zadarskim gradonačelnikom Brankom Dukićem, nakon čega je posjetio ured udruge Liga za borbu protiv raka.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano