DUKIĆ NOVI/STARI GRADONAČELNIK: Dolaze nova vremena
Foto: Tomi Burčul

Da je lako, ne bi mene dopalo - rekao je u šali, između ostalog, u nedjelju navečer novi/stari zadarski gradonačelnik Branko Dukić.

On definitivno ima razloga za zadovoljstvo i slavlje jer je u drugom krugu izbora za gradonačelnika kao kandidat HDZ-a i partnera odnio pobjedu i ponovno je izabran za prvog čovjeka grada Zadra.

U prigodnoj izjavi za medije Dukić se zahvalio svim građanima i građankama grada Zadra koji su mu dali glas.

"Građani su prepoznali ono što smo radili za grad Zadar i što ćemo raditi. Dolaze nova vremena, u nekim stvarima nismo bili baš u najboljoj formi i vjerujem da će iduće četiri godine biti novi vid razmišljanja za Zadar. Na nama je da se nađemo na istim programskim osnovama i da ovaj grad raste dalje i ne želimo da stane i vjerujem da je većina građana upravo za to dala glas. Da je lako ne bi dopalo mene, ali idemo dalje, nastavljamo razvijati ovaj grad i zahvaljujem svima" - rekao je Dukić.

Na pitanje o situaciji u Gradskom vijeću, gdje HDZ ipak nema većinu, Dukić je odgovorio:

"Na nama je da se dogovorimo na programskim osnovama, kako napraviti što bolji grad, vjerujem da smo u mnogim sferama jako dobri, ali ostavljam to za buduća vremena kada se nađemo. Vjerujem da će razum uvijek prevladati pa i one stvari za koje netko misli da nisu dobre, ali su dobre. Proračun za 2021. je donijet, morat ćemo ga vjerojatno i revidirati s obzirom na covid krizu. Na nama je da nađemo zajednički jezik i da vidimo kako dalje. Ne vjerujem da će itko biti protiv škole, vrtića, ceste, kanalizacije, niti protiv razvoja ovog grada" - zaključio je novi/stari zadarski gradonačelnik.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano