DUKIĆ: Vjerojatno je da idemo u drugi krug
Foto: Tomi Burčul

Branko Dukić, sadašnji gradonačelnik i kandidat HDZ i pridruženih stranka na ovim izborima, par minuta iza 22 sata, kada je bilo obrađeno nešto više od 71 posto biračkih mjesta u Zadru, zahvalio se svim biračima.

"Zahvaljujem svim biračima koji su glasovali za mene i HDZ. I dalje smo najveća stranka u gradu Zadru i idemo dalje. Što se tiče mene očito je vjerojatno da idemo u drugi krug. Tko god bude u drugom krugu, zasad je koliko vidim možda bude Marko Vučetić. Sve ankete su to okvirno i predviđale, ništa spektakularno i vidimo se u drugom krugu. Sve ankete koje su bile govorile su u našu pobjedu i ja to vjerujem i vidimo se u drugom krugu" - rekao je Dukić u izjavi za medije.

I dok su se i dalje pomno pratili najnoviji rezultati na Državnom izbornom povjerenstvu, Dukić je ustvrdio kako je HDZ i dalje najveća stranka.

Također u tom trenutku nije htio govoriti niti o eventualnim koalicijama jer smatra kako je još rano za to.

"Vjerujem da ćemo ovaj grad i dalje razvijati onako kako želimo i u pravcu u kojem želimo, a to je prosperitet da svatko ima dobar život, da naši mladi imaju dobar život i naravno svi ostali građani grada Zadra" - zaključio je Dukić na kraju.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano