Branko Dukić u utorak na bedemima predstavio svoj program
Foto: HDZ Zadar

Na novouređenoj šetnici Muraj, na povijesnim zadarskim bedemima, u utorak, 4. svibnja 2021. predstavljen je program "Za budućnost s osmijehom" sadašnjeg gradonačelnika i ponovnog kandidata HDZ-a Branka Dukića.

"Za budućnost s osmijehom" detaljan je i konkretan program razvoja Grada Zadra kroz iduće četiri godine. Branko Dukić, čovjek je kojem se vjeruje i kojem će građani kao i prije četiri godine ukazati povjerenje, jer je on to povjerenje - opravdao, rečeno je.

"Za mene izborni program nije lista želja jer to može imati svatko. Pravi izborni program čine vizija razvoja grada, konkretan plan kako to postići i ljudi koji mogu ostvariti i najzahtjevnije projekte. Sa svojim sam suradnicima na obnovljenom Muraju predstavio ono što u Zadru na ovim izborima nema nitko osim našeg tima - izborni program u pravom smislu riječi. Iz njega je vidljivo što smo napravili te kako će Zadar izgledati u bliskoj budućnosti i svakome tko ga pročita, bit će jasno da je pred nama budućnost s osmijehom!" - kazao je Dukić.

"Na kraju ove četiri godine miran sam sa sobom i zadovoljan s onim što smo zajedno napravili. Zahvaljujem svojim sugrađanima, a na poseban način svim suradnicima i djelatnicima gradske uprave na suradnji. Bili smo dobar tim, a siguran sam da ćemo u naredne četiri godine biti još bolji. Pred nama je ozbiljan posao kako bismo osigurali našim sugrađanima" - poručio je.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano