POBJEDA LONGINA: Glas za mene je glas za sigurnu županiju
Foto: Tomi Burčul

U drugom izbornom krugu za zadarskog župana slavio je HDZ-ov kandidat i dosadašnji župan Božidar Longin nad protukandidatom dr. Ivicom Žuvelom.

U službenom obraćanju medijima u nedjelju navečer Longin je, prije svega, čestitao Dukiću na pobjedi te zahvalio svim glasačima koji su dali glas njemu.

"Glas za mene bio je glas za sigurnu županiju, idemo s razvojem s kojim smo krenuli u ovom mandatu, nastavljamo s programima. Sutra je novi radni dan, ujutro smo već na poslu, nastavljamo raditi. Pobijedili smo u 29 jedinica lokalne samouprave od 34. Zahvaljujem i mom protukandidatu dr. Žuveli, zahvaljujem mu na jednoj korektnoj borbi. Mogu reći da ova kampanja nije bila negativna s jedne strane, a također očekujem od njega da ćemo u Županijskoj skupštini raditi na dobrobit svih građana ove županije" - poručio je Longin.

Dakako, novinari su spomenuli i gubitak nekih općina u drugom krugu, poput Stankovaca.

"Ozbiljniju ćemo analizu raditi sutra. Svjestan sam da smo izgubili neke općine. Tamo gdje smo izgubili općine, to je plod nekakvih sitnica na terenu, na tome ćemo poraditi. Imali smo protiv sebe jedan val, a to nije situacija koja je bila samo u našoj županiji nego i u drugima. Vidjeli ste i sami i da je u gradu Zadru i u županiji bilo udruženih snaga da HDZ izgubi, ali ipak nismo" - zadovoljno je konstatirao na kraju.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano