SVAKI TJEDAN EVENT JEDAN: Wine EnoGastro Vip Event, 2.6.-1.7.
FOTO: Ricerca Mercato

Agencija RICERCA MERCATO odlučila je ne pauzirati sa svojim uspješnim eventima niti tijekom ovih izazovnih vremena...

Tako će se Wine Vip Event održati i petu godinu za redom; ove godine pod premijernim nazivom Wine Enogastro Vip Event. Cilj i namjera organizatora ostali su isti, ali kvaliteta i sadržaj edukativno-prezentacijskog događaja su se podigli na znatno još višu razinu. Osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora.

Prethodnih se godina ovakav kocept eventa pokazao uspješnim što potvrđuju zadovoljni gosti, izlagači, ali i stručni govornici koji su imali priliku voditi radionice na dosadašnjim eventima.

Bez obzira na otežane okolnosti s kojima se susreću organizatori raznih događanja i zbivanja tijekom ovog COVID-razdobolja, Dantes Begić sa svojim timom agencije RICERCA MERCATO uz puno su truda uspjeli pronaći hotele i restorane s otvorenim prostorima i terasama kako bi ispunili i zadovoljili sve potebne epidemiološke mjere, a pod sloganom “svaki tjedan, event jedan”, ovog će se lipnja održati ukupno čak pet ovih specifičnih i vrijednih događanja.

Rijeka (02.06.2021.), Zadar (09.06.2021.), Poreč (17.06.2021.) i Split (23.06.2021) redom su znani gradovi domaćini Wine Enogastro Vip Event-a i za 2021. godinu. Posljednji, pak, peti event, će se, po prvi puta, održati u - Zagrebu, prvog dana srpnja.

I to nije sve, naime, ove su godine domaćini i organizatori odlučili i - dodatno obogatiti ponudu te će gosti moći sudjelovati u novim radionicama. Prezentacije i radionice održat će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni, Chefovi i baristi. Između edukacija, gosti će imati priliku kušati proizvode svih izlagača te će moći dogovoriti potencijalnu suradnju dok će vrhunac večeri biti tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

-Vrlo veliku važnost za hrvatski turizam imaju ovakvi projekti, a to su prepoznali Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska obrtnička komora (ŽK Rijeka, Zagreb i Zadar) i Hrvatska gospodarska komora (Županijske komore Rijeka, Split i Zagreb) koji su partneri događaja, a Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske su pokrovitelji- ističu nam organizatori hvale vrijedna mega-eventa...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano