UPOZNAJTE KARLU VUSIĆ, OSVJEŽENJE NA HR GLAZBENOJ SCENI!
FOTO: ARHIV

Hrvatska i regionalna glazbena scena dobivaju pravo osvježenje u 20-godišnjoj Zagrepčanki Karli Vusić. Već prvi zvuci prvijenca „Kao luda“ u nama bude znatiželju i podsjećaju nas na situaciju kada smo i sami bili zaljubljeni, a ljubav nam nije bila uzvraćena. Studio Republika, Mihovil Šoštarić i Vlaho Arbulić zaduženi su za glazbu, tekst, aranžman i produkciju...

Video spot za pjesmu nam otkriva situacije u kojima smo se svi barem jednom našli. Ugodan glas Karle postavlja vječno pitanje – zašto nema odgovora. Igra emocija osjeća se u njenom glasu koji zrači zrelošću i odlučnošću. Karla dolazi iz glazbene obitelji. Već u trećoj godini pohađa zbor Klinci s Ribnjaka u kojem je provela deset nezaboravnih godina. Krajem osnovne škole počinje suradnju s profesoricom Denis Vasilj, koja je kao mentorica zaslužna za brojne karijere hrvatskih glazbenih zvijezda.

„Pjesma je odraz mojih emocija i promišljanja. Suradnja s Mihovilom i Vlahom pokazala se kao izvrstan odabir. Naše energije rezultirale su ovim prvijencem za koji se nadam da će se svidjeti publici!“ – govori Karla Vusić, dok su Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić iz studija Republika otkrili:

"Karla je profesionalna, draga i pristojna cura. Radila je dugo na sebi, išla na satove pjevanja i radila sve što treba raditi jedan izvođač prije nego izađe sa svojom pjesmom. Uvijek bi došla spremna u studio, bilo je super s njom raditi. Nastojimo nastaviti u smjeru s kojim može probiti granice Hrvatske, mislim da ne ciljamo na klasični naš zvuk i mislim da smo to dobili ovom pjesmom i dobili."- ističu.

Video spot je režirao Marko Dalić iz Kolor korekcije i imate ga priliku vidjeti klikom iznad našeg teksta. Sniman je znakovito na željezničkom peronu zagrebačke stanice Vrapče. Slike spota izvrsno pokazuju emocionalno stanje neuzvraćene ljubavi. Pjesma „Kao luda“ zasigurno će u svima nama probuditi emocije, a možete je poslušati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=X_w3NUgNOM8 ...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano