Vanja Tokić putuje na natjecanje UNIVERSE
Foto: Žeminea Čotrić

Naša "super" žena,Vanja Tokić svjetska i europska profi prvakinja i trostruka profi šampionka putuje na još jedno natjecanje, posljednje za ovu godinu.

Pred Vanjom je natjecanje UNIVERSE koje će se održati u Mađarskoj, Budimpešta- 25.9.2021., a nastupit će u svojoj kategoriji PRO MODEL.

Vanja kaže kako je iza nje više nego uspješna godina, iako pandemijska.

"Na ovom natjecanju još nisam sudjelovala, ali dala sam svoj maximum, održala postojeću formu što nije bilo nimalo lako jer su iza mene već dva natjecanja. Što se očekivanja tiče, odradila sam sve kako se tražilo, dala svoj maximum i sad je preostalo samo odraditi natjecanje. Naravno da se nadam rezultatu jer sam u formu uložila ogroman trud. Strogi režim prehrane, dva treninga dnevno i ogromna volja moraju dati rezultat.", rekla je Vanja.

Podsjetimo, Vanja je 2020. godinu završila kao svjetska prvakinja, a prije tri tjedna postala europska PRO prvakinja. Naša najtrofejnija i jedina PRO builderica u Zadru i Zadarskoj županiji, te promotorica zdravog i aktivnog života bez obzira na godine i prilike.

Ovom prilikom Vanja Tokić zahvaljuje sponzorima: Gradu Zadaru, Porta dizajnu d.o.o, Tende lux Zadar t.o., Avia rent' a car-u doo i Hair for life-u.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano