Udruga Super 8 i Platforma za Kino pozivaju na Kinoteku
Foto: Udruga Super 8 i Platforma za Kino

Udruga Super 8 i Platforma za Kino pozivaju na Kinoteku koja će se održati 13.10.2021. u 20:30h u Kino u Svetom Filip i Jakovu. Ulaz na projekciju filma je besplatan.

Kinoteka je program Udruge Super 8, pokrenut u prosincu 2019. godine, a koji podrazumijeva redovite projekcije nekomercijalnih filmova u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu uz popratne sadržaje.

IZVORNO IME: Good Time REDATELJ: Josh i Benny Safdie | ŽANR: triler, drama, kriminalistički ULOGE: Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi, Benny Safdie TRAJANJE FILMA: 100 min | GODINA: 2017 | DRŽAVA: SAD 3

POČETAK PRIKAZIVANJA: 12.10.2017

SADRŽAJ FILMA:

Nakon loše izvedene pljačke banke koja je odvela njegovog mlađeg brata u zatvor, Constantine Connie Nikas (Robert Pattinson) započinje uvrnutu odiseju kroz gradsko podzemlje u nevjerojatno očajničkom i opasnom pokušaju da svog brata Nicka (Benny Safdie) izvuče iz zatvora. Tijekom jedne nabrijane noći, Connie će sletjeti u ludi svijet nasilja i zločina te će u utrci s vremenom pokušati spasiti i sebe i svog brata, znajući da im životi vise o koncu.

Događaj se odvija u sklopu projekta projekta „Platforma za Kino”, sufinanciranog od Zaklade Kultura Nova. Pokrovitelji programa su Općina Sv. Filip i Jakov, Udruga Napredak, Zadarska županija i Zaklada Kultura Nova.

Program se odvija sukladno mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano