FOTO GALERIJA: 5. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević
Foto: Tomi Burčul

Rekordan broj ekipa, njih čak 131, prijavio se na 5. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević koji se od ponedjeljka održava na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik.

I ove se godine, baš kao i prošle, turnir održava u skladu s epidemiološkim mjerama, odnosno uz COVID potvrde.

Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsal pravila), dok će se veteranski dio igrati u sustavu 5+1.

Rezultati utakmica održanih 25. kolovoza:

Teren A 20:30

Kontrol Biro 6:1 Zadranka

U samom početku utakmice Zadranka je utišala cijeli Višnjik i povela protiv Biroa. Njihovo slavlje nije dugo trajalo jer Kontrol Biro brzo izjednačuje,a i do kraja utakmice samo povećava svoju prednost i dolazi do plasmana u četvrtfinale.

Teren A 21:00

Sabunjar Riba nekretnine 3:1 Pirovac

Prvi finalist veteranskog turnira je Sabunjar Riba Nekretnine. Opravdali su ulogu favorita i pobjedom od 3:1 plasirali se u finale u svom prvom nastupu na našem turniru.

Teren B 21:15

Tornado Bibinje 3:1 Futsal Klub Poljica

Bibinjci preko Poljica do čevrtfinala. Tornado dolazi do prednosti od dva razlike,Poljica uspijevaju smanjiti rezultat,ali Tornado čvrstom i organiziranom obranom uspijeva sačuvati svoju prednost.

Teren A 22:00

Zadranka 2:2 (4:5p)Bistro Kolodvor (veterani)

Drugi polufinalni susret veterana završio je neriješeno te su o pobjedniku odlučivali šesterci. U zadnjoj seriji šesteraca Ivan Knežević brani i odvodi Bistro Kolodvor u finale i pokušaj obrane naslova.

Teren B 22:00

Mnk Ploča Zadar 0:0 (3:2p) NK HAJDUK PRIDRAGA

Šahovska partija koja je završila bez pogodaka i otišla u rulet šesteraca. Andrija Pilipović brani zadnji šesterac i odvodi Ploču u četvrtfinale.

Teren A 22:45

Generacija 90 5:0 Mnk Brodarica

Dok je Jure Pedić svojim driblinzima oduševljavao publiku,drugi su zabijali. Pobjeda Generacije od 5:0 i prolaz u četvrtfinale.

Komentari