PROJEKT B. HIVE: Održan Sajam udruga

U sklopu projekta „B.hive: Ujedinjene organizacije civilnog društva za razvoj ljudskih potencijala“, u četvrtak, 23. travnja 2015. godine, održan je drugi po redu Sajam udruga na Narodnom trgu.

Na Sajmu je 16 udruga s područja Zadarske županije predstavilo svoje djelatnosti i aktivnosti široj javnosti i promovirale svoj rad.

Sajam udruga jedna je od aktivnosti projekta "B.hive" čiji je cilj osnažiti ulogu organizacija civilnog društva i udruga u poticanju rasta zapošljavanja i razvoju ljudskih potencijala u Zadarskoj županiji.

Projekt „B.hive“, čiji je nositelj udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko-Zadar“, financiran je iz Europskog socijalnog fonda. Na provedbi projekta, kao partnerske organizacije sudjeluju Zadarska županija, Grad Zadar, Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Zadar, Javna ustanova Agencija za razvoj Zadarske županije - ZADRA NOVA i Centar za društveno-humanistička istraživanja.

Provedba projekta traje 20 mjeseci te mu je ukupna vrijednost 187.358,07 EUR, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda financira 93,92%, tj. 175.968,07 eura.

Kroz Program Europa Plus za međufinanciranje, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva podržala je provedbu projekta kroz osiguranje sredstava za međufinanciranje u iznosu od 200.000,00 kuna.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano