Neodoljiv album -Uvijek dio mene- Borisa Štoka
FOTO: AQUARIUS RECORDS

Boris Štok, vrhunski autor koji bi se savršeno uklopio u aktualnu britansku indie pop scenu, dane najtežeg pandemijskog zatvaranja u Rijeci iskoristio je za stvaranje novih pjesama...

Boris uskoro priprema mnoštvo iznenađenja i vrhunskih glazbenih suradnji, a do tada možete uživati i u LP verziji njegovog posljednjeg albuma "Uvijek dio mene" koji je nominiran za nagradu Porin u kategoriji "Najboljeg albuma alternativne glazbe", informiraju nas iz Aquarius Recordsa.

Od danas u prednarudžbi možete naručiti i ekskluzivnu potpisanu verziju albuma, a svoj primjerak po cijeni od 169 kn možete osigurati putem linka: https://hr.cedeterija.com/boris-stok-uvijek-dio-mene-lp-454420/.

Prodaja ploča u prednarudžbi traje do 12. svibnja, a u redovitoj prodaji možete ga pronaći od 16. svibnja u svim boljim glazbenim prodavaonicama i na www.cedeterija.com.

Ovaj inovativni domaći glazbenik 30. travnja nastupit će na zatvaranju EPK u Rijeci, u kojoj će se čim dopusti epidemiološka situacija održati i koncertna promocija albuma, 22 lipnja očekuje ga nastup u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovil, a uskoro će biti najavljen i koncert u Zagrebu.

POPIS PJESAMA:

A1 Predajem Se Tebi

A2 Uvijek Dio Mene

A3 Još Uvijek Featuring – Nataša Janjić

A4 Prašina

B1 Reci Mi

B2 3:12 AM / Island

B3 Mi

B4 Samo Trag

B5 Kad More Povuče Se...

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano