AK A.STEPINAC NA PH: Mandić srebrna, Pucar i Javidi brončani!
FOTO: AK ALOJZIJE STEPINAC

Novi veliki uspjesi zadarske atletike na Prvenstvu Hrvatske u višeboju u Varaždinu. Nakon što je u subotu limač AK Alojzije Stepinac Dorijan Jurešić osvojio brončano odličje, u nedjelju stiže vijest da je njegov klupski, ali i trener Reza Javidi u desetoboju seniora bio također treći na PH...

Luna Mandić iz AŠK Zadar je u četveroboju mlađih kadetkinja bila srebrna. Prije dvije godine Luna je kao članica AK Alojzije Stepinac bila treća u Hrvatskoj među limačicama. U istoj kategoriji u Vraždinu su nastupile članice AK Alojzije Stepinac Buga Marfat (20. mjesto) i Laura Barančić (21. mjesto). Emilio Pucar (AŠK Zadar) je brončani u osmoboju kadeta. Prošle godine u šestoboju mlađih kadeta bio srebrni.

Kate Nižić (AŠK Zadar) je lani u Čakovcu kao mlađa kadetkinja bila zlatna u četveroboju, a ove se iz Varaždina kući vraća kao četvrtoplasirana u kadetskom šestoboju. Valja naglasiti kako su vremenski uvjeti u nedjelju bili jako teški, s puno kiše i čestim pljuskovima.

AK Alojzije Stepinac i AŠK Zadar su u dva dana natjecanja u Varaždinu zadarskom sportu donijeli ukupno četiri državnih odličja, dva srebra i dvije bronce PH.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano