ERLIĆ: Vjerujem da je pred nama jedno izazovno razdoblje
Foto: Tomi Burčul

Zahvalom svima koji su izašli na izbore i sudjelovali tom demokratskom procesu, izbore je u nedjelju navečer prokomentirao i Šime Erlić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a.

"Posebno hvala onima koji su prepoznali sve ono što smo kroz kampanju govorili i što se radilo kroz prethodne četiri godine i što su nagradili taj trud i rad i dali svoje povjerenje nama" - rekao je Erlić medijima.

Pri tom je zaželio uspjeh novom/starom gradonačelniku i mandatu u novom mandatu.

"Vjerujem da je pred nama jedno izazovno razdoblje i puno je prilika pred nama i da su upravo ovo snage koje će moći osigurati, i kroz Županiju i kroz Grad, to da se ostvare svi oni programi i projekti koji su zacrtani. Mogu se osvrnuti s pozicije Grada da je puno toga započeto u ovom mandatu i da vjerujem kako će se kroz sljedeći mandat vidjeti plodovi tog rada, Brankova rada u prethodnom mandatu, i kako su građani dobro izabrali u ovom trenutku" - smatra Erlić.

"Nemamo puno vremena, već sutra moramo startati i raditi za grad i za županiju. Vremena su koja traže osvježenja, birači uvijek teže promjenama i moramo se prilagoditi tim novim trendovima. Mislim da ćemo se uspjeti prilagoditi svemu tome novom što dolazi. Smatram da je to dobro i za građane i za nas ovdje tako da, sve u svemu, moramo moći ponuditi građanima jednu novu perspektivu i vjerujem da to možemo i imamo tu snagu" - zaključio je na kraju.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano