Slavljenički koncerti Tomislava Bralića i klape Intrade
Foto: Scardona

Tomislav Bralić i Intrade poznati su po tome da vole ono čime se bave i da publika to cijeni.

Njihovi su nastupi uistinu lijek za dušu, u potpunosti se daju na pozornici, a publika ih podržava gromoglasnim pljeskom. Uspijevaju već godinama, a to će i dalje neumorno činiti, svoju sreću prenositi na publiku i biti glazbeni vjetar u leđa.

Od 1985. do danas nastupali su po Hrvatskoj, susjednim zemljama, po Europi, a našu su glazbenu baštinu i kulturu pronosili na svojim turnejama po Americi i Australiji. Objavili su brojne albume i pjesme koje ostaju generacijama koje dolaze, a gotovo svaki njihov spot otkriva neku od dalmatinskih lokacija, od kojih svaka ima neku svoju priču. Intrade svojim radom obogaćuju hrvatsku baštinu, a mnogobrojna im publika uzvraća stalnom podrškom i rasprodanim koncertima ma gdje god nastupili.

I zato su ponosni i sretni što svoj veliki rođendan mogu napokon proslaviti obljetničkim koncertima po jadranskoj obali i tako ispuniti obećanje svojoj vjernoj publici da će rođendan slaviti zajedno, uz svoje najpoznatije hitove i neizostavnu dobru energiju. Pred slavljenicima je mnogo koncerata na različitim lokacijama, a danas najavljujemo one u Solinu, Opatiji i Šibeniku.

Iza Intrada je prvi veći koncert u ovoj godini, održan baš ovog vikenda. Na Ljetnoj pozornici u Makarskoj koncert je bio rasprodan. Jer to su Intrade, uvijek spremne za pjesmu i druženje, s osmjehom na licu.

Prije koncertnog niza, klapa će se predstaviti na Splitskom festivalu s novom pjesmom "Kada jednom odem" za koju je glazbu i tekst napravio njihov prijatelj Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro. Spot redatelja Igora Goića snimljen je na još jednoj zanimljivoj lokaciji, u Novigradu kraj Zadra.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano