XXL GALERIJA: Vratio se Benkovački sajam!
Foto: Tomi Burčul

Vratio se Benkovački sajam!

Sedam mjeseci se ova tradicionalna sajamska manifestacija nije održavala zbog epidemiološke situacije, a nakon popuštanja mjera u četvrtak, 10. lipnja 2021. napokon je i održan.

Koliko je sajam nedostajao ljudima, najbolje govori činjenici o gužvi koja je vladala na sajmu i to od samog jutra, bez obzira što je bio radni dan.

Posjetitelji su na sajam stigli iz svih krajeva županije, ali i šire. Naime, u razgovoru smo doznali da je bilo ljudi i iz drugih županija koji su nam rekli da su jedva dočekali da se sajam otvori da mogu doći.

A ponuda? Bome, raznolika!

Dakle, bilo je svega - od igle do lokomotive. Pri tom mislimo na odjeću, cipele, novčanike, alate, peke, ražnjeve motike, ali i cijele garniture za kuhinje, spavaće sobe i što sve ne.

Na Benkovačkom sajmu ovog puta sreli smo i Ričarda koji je došao sa svojim majicama i drugim stvarima koje su mu ostale "viška", a uz to svatko tko je kupio nešto mogao se i fotografirati s njim.

S druge strane, na sajmu smo sreli i neke koji su vikali "nemojte me slikati". Pa nismo.

Posjetitelji su obilazili brojne štandove i punktove gdje su svoju ponudu izlagali brojni ponuđači ne samo iz ove županije, već ih je bilo od svuda. A cijene su bile kako kome odgovara.

"Jedva sam čekala da bude sajma. Bila sam na onom zadnjem lani, pa kad sam vidjela da se otvara, rekla sam mužu: Idemo!" - rekla nam je 56-godišnja Marija koja je i "pazarila" na sajmu. A kupila je novu peku i suhomesnate proizvode. Htjela je ona još, kaže, ali joj muž nije dao.

Na sajmu smo sreli i učenike Osnovne škole Zadarski otoci.

A što smo sve našli na sajmu, možete vidjeti i u našoj velikoj foto galeriji.

Inače, prije obustave zbog epidmeiološke situacije, Benkovački sajam posljednji je put održan u listopadu prošle godine.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano