U Debeljaku provalio u metalni kontejner
Foto: Ilustracija NL

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Njega se sumnjiči da je krajem rujna/početkom listopada 2021. godine u Debeljaku provalio u metalni kontejner 67-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio vodovodni materijal, slavine, sifone i ručice tuša, vrijedne oko 15 tisuća kuna.

Protiv 43-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 10. listopada do 20. studenog 2021.godine u Ninskim Stanovima nepoznati počinitelj je provalio u pomoćni objekt 52-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio televizor, daske za jedrenje, padobran i alat.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petaka na subotu u Ulici Narodnog lista u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 33-godišnjaka, dok je u subotu u Islamu Latinskom nepoznati počinitelj otuđio mobitel 45-godišnjeg vlasnika.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U vremenu od 16. do 19. studenog 2021.godine u Vrsima, nepoznati počinitelj je s brodice 51-godišnjeg vlasnika otuđio sidro i metalni lanac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Dana 15./16. studenoga 2021.godine na Dugom otoku, nepoznati počinitelj je s teretnog vozila u vlasništvu trgovačkog društva otuđio motornu pumpu za vodu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Komentari

Najnovije

Iz ove kategorije

Zadnje komentirano